Deze deurmat is echt een goede binnenkomer

De deurmat is af en toe een vergeten accessoire voor in huis. Best jammer, want er bestaan namelijk zulke mooie deurmatten voor bij je voordeur. Zoals deze met een kleurrijk colourblockontwerp! Hij staat niet alleen vrolijk in je stek, maar is natuurlijk ook nog eens heel erg functioneel!

Zelf word ik altijd een beetje paniekerig als er bezoek over de vloer komt, ze hun schoenen aanhouden en vervolgens door mijn (net schoongemaakte) kamer heen banjeren. Daarom legde ik recent lekker pontificaal een deurmat in de gang neer, zodat daar alle schoenen op gedropt kunnen worden.

Deze deurmat vond ik trouwens vandaag op internet en ik werd gelijk verliefd op de vrolijke kleuren. Hij meet 45×75 cm en wat ook fijn is om te weten is dat deze deurmat gemaakt is van kokosvezels. Hierdoor is hij gemakkelijk schoon te houden. Yes! Dat is wat we willen.

Reageer ook