Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Voor alle interior junkies: Happy Christmas! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Voor alle interior junkies: Happy Christmas!

  Vrolijk kerstfeest! Voor mij, na mijn verjaardag, de leukste dag van het jaar. Uiteraard maak ik dit jaar weer een gevulde kalkoen die maar nét in de oven past én is naast de kalkoen ook kerstboom weer goed gevuld met nieuwe kerstfiguurtjes. Kijk je mee in mijn boom van dit jaar?!
  Ik krijg vaak de vraag waar ik al mijn kerstfiguurtjes vandaan haal. En ik kan zeggen: overal én nergens. Van verschillende tuincentra en Sissy-Boy Homeland, Action, Blokker, V&D en Bijenkorf tot aan de kerstmarkt in Munster én New York. En Alessi stuurde me onlangs hele leuke op van een sneeuwpop, een rendier, dennenappel en kerstman, zo leuk (mijn eerste design figuurtjes!). Mijn tip: ga rond de feestdagen kerstinkopen doen want dan scoor je flinke kortingen, helemaal als je na Kerstmis gaat inslaan. Zodoende tik ik jaarlijks de mooiste figuurtjes voor weinig in de boom, maar soms koop ik ook peperdure omdat ik ze gewoon moet hebben.
  Spiek maar even ongenegeerd in mijn kerstboom. En geniet van Kerstmis vandaag én morgen.
  Liefs,
  Elisah
  Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas! Voor alle interior junkies: Happy Christmas!
  Voor alle interior junkies: Happy Christmas!
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Eén reactie op “Voor alle interior junkies: Happy Christmas!”

  1. roos leinders schreef:

   Beste Elisah,
   Wat een super mooi interieur en i love de kerstboom.
   Ik had ff een vraagje over jou prachtige bloesemboom in die blauwe pot, waar heb je die boom vandaan zo gaaf en zoiets zoek ik al zo lang voor ons interieur.
   Alvast bedankt groetjes Roos

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu