Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Globetrotters opgelet! Wereldse ideeën voor in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Globetrotters opgelet! Wereldse ideeën voor in huis

  Reizen is een van de fijnste dingen om te doen. En dan bedoel ik natuurlijk niet met de trein naar je werk, maar met het vliegtuig naar je droombestemming. Met deze dalende temperaturen en donkere dagen, dwalen mijn gedachten veelvuldig af naar wuivende palmbomen, witte bounty stranden en diepblauwe zeeën.

  Soms schiet het reizen er een tijdje bij in vanwege school, werk, drukte of geld. Ook ik weet daar alles van. Maar met een beetje geluk ga je net zoals ik je droom ooit verwezenlijken. Zo ga ik de hele maand januari samen met mijn vriend een rondreis maken door Vietnam. Mijn eerste verre reis buiten Europa, dus super spannend!

  Maar er staan waarschijnlijk nog veel meer pracht bestemmingen op jouw verlanglijstje. En thuis is dé plek om deze avontuurlijke plannetjes zorgvuldig uit te stippelen. Het is daarom (natuurlijk) super belangrijk dat je met de alledaagse drukte hier regelmatig aan herinnerd wordt. Geef ‘de wereld’ daarom een bijzonder plekje in huis met een gave wereldkaart. Zo is er voor iedereen wat wils: van vintage wereldbol tot moderne muurbestickering, alles is mogelijk.

  Om je hier een beetje bij te helpen, zette ik een aantal voorbeelden voor je een rij om bij weg te dromen. So, sit back and relax!

  Lees hier alle posts van Sharon. 

  sharon

  Sharon is een veelzijdige art director met een oplettend ‘OCD-eye’ voor detail. Vanwege haar passie voor concept en ruimtelijk ontwerp probeert ze in haar werk een brug te slaan tussen reclame en design. In haar vrije tijd is Sharon vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Haar droom woning? Een oude fabriek of loods in Rotterdam om haar eigenwijze en industriële smaak het perfecte plekje te geven. Volg Sharon via haar websitePinterest en LinkedIn.

  Eén reactie op “Globetrotters opgelet! Wereldse ideeën voor in huis”

  1. Nikie schreef:

   Beste interior junkie,
   Ik heb een vraagje ik ben al heel lang op zoek naar een wereldkaart,
   En nu vind ik die in het hout ontzettend mooi.
   Waar kan ik die ergens kopen/vinden? Graag wil ik ook wat meer info waar ik de groene landkaart kan vinden. Ook te zien op de foto bij jullie.

   Groetjes nikie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu