Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  24 december, 2015

  Fijn voor op je bureau: een Interior Junkie proof waterfilter

  Standaard staat er naast mijn laptop een kan met water. Want dat we minimaal 1,5 liter water per dag moeten drinken, weten we natuurlijk allemaal. Ik vond echter een hele fijne die én het water filtert én er ook nog eens Interior Junkie proof uit ziet. Dubbel pret!

  Water junkie

  Ik weet niet precies hoeveel liter water ik per dag naar binnen klok, zeker is wel dat het meerdere kannen zijn, helemaal als ik die dag naar mijn hot yoga klasje ga en ik extra veel moet drinken. Ik was dan ook in mijn nopjes toen ik de BRITA Fill&Serve Waterfilterkaraf mocht testen. Want wist jij dat er veel smaakverstorende stoffen zitten in gewoon kraanwater en dat dat ten koste gaat van de smaak? Fijn dus als je al deze stoffen kunt fliteren uit je kraanwater zodat het gezonder én lekkerder wordt om te drinken.

  Fijn voor op je bureau: een Interior Junkie proof waterfilter

  Fris maar vooral ook lekker water

  Het BRITA Fill&Serve Waterfilterkaraf filtert al deze stoffen zodat wat er overblijft fris en lekker water is. Daarnaast help je het milieu ook een handje want zo hoef je geen plastic flessen meer aan te schaffen (scheelt ook weer sjouwen met flessen). In 1 waterfilterkaraf kan 1,3 liter water en het geeft ook vanzelf aan wanneer je de filter moet vernieuwen (je doet ongeveer 4 weken met 1 filter). Je kunt kiezen uit drie kleuren: blauw, rood en grijs.
  Fijn voor op je bureau: een Interior Junkie proof waterfilter

  Interior Junkie proof

  Maar hij ziet er natuurlijk ook nog eens hartstikke mooi uit… Ideaal dus om hem ook tijdens etentjes gewoon op je eettafel te zetten. Deze waterfilterkaraf won zelfs een Reddot Design Award. En nu pronkt hij op mijn bureau. Mijn dag kan niet meer stuk!
  Om jullie net zo enthousiast te maken als ik, kun je via de website van BRITA deze waterfilterkaraf shoppen met €10 korting. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
  Fijn voor op je bureau: een Interior Junkie proof waterfilter
  * Dit is een inspirerende samenwerking met BRITA.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu