Voel je de koningin op deze fluwelen chaise longue

Het is zeker geen straf om je powernapje op deze fluwelen chaise longue te doen. De gecaptionneerde knopen, scheve houten pootjes mét koperen touch maken ‘m extra verleidelijk. Tja, ik weet hier wel raad mee…

Wat zou dit pronkstuk mooi staan voor in je slaapkamer. Maar ook in de zithoek kan hij een mooie toevoeging zijn. Op dit moment ben ik druk aan het brainen waar ik nog plek heb in mijn eigen huis (ik MOET ‘m hebben!). Deze fluwelen chaise longue meet 150 x 77 x 68 cm (lxhxb) en is gemaakt van berkenhout in een walnootkleur (mijn favoriete houtstint!). Ben je niet zo van oudroze dan is deze fluwelen chaise longue ook verkrijgbaar in het okergeel, donkergroen en diepblauw. Net zo mooi, maar ik zou zeker voor deze oudroze gaan. Zucht…

Reageer ook