Met dit roze nachtkastje is het vrolijk wakker worden

Overal liggen spullen die je nog een keer moet opbergen, maar wel altijd naast je bed wil hebben. Zelfs het nachtkastje wat er nu staat, is te klein geworden en als je heel eerlijk bent vind je die ene kleur een beetje saai. De oplossing? Dit leuke nachtkastje! Zo word je elke dag vrolijk wakker…

Allereerst wil ik je laten zien hoe tof deze kleuren zijn van het nachtkastje. Het leuke aan de zachtroze kleur is dat de kleuren overlopen in elkaar en het een vrolijk geheel vormt. Ben je niet zo fan van deze kleuren? Dit nachtkastje is gelukkig ook verkrijgbaar in het grijs, waarbij ook hier de kleuren overlopen in andere tinten.

Dit nachtkastje heeft drie lades, waarbij je nu wel al jouw spullen kwijt kunt. De afmetingen van dit kastje zijn 41 cm x 75 cm x 41 (dxhxb). Vind je dit nu nét te hoog, dan is daar zelfs aan gedacht. Je kunt namelijk zelf met de hoogte spelen door de stapelbare lades van elkaar te halen en een lade ergens anders te plaatsen als opbergsysteem. Ook zekers leuk als bijzettafel.

Reageer ook