Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tuinkussens verven: niet eens zo'n gek klusje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Tuinkussens verven: niet eens zo’n gek klusje

  Je kent het wel: je koopt een tuinset, het zit of ligt héérlijk, maar de bijbehorende kussens zijn niet echt je smaak. Wat te doen? In het geval van interieurontwerper Bettina: de tuinkussens verven! Met een tropische tekening van een gouden palmboom werden die saaie tuinkussens ineens pareltjes. En uniek, want met (textiel)verf kunt zelf bepalen wat je verft.

  In het vacay chic interieur van Bettina (FYI: volgende week staat de hometour online) mag een palmboom hier en daar zeker niet ontbreken. Zelfs niet als print op de tuinkussens. Textielverf is ideaal om stof te beschilderen. Dat hoeft niet alleen kleding te zijn, want je tuinkussens verven kan natuurlijk ook.

  Bettina geeft toe geen textielverf te hebben gebruikt voor haar tuinkussens. “Ik ben gewoon in de weer gegaan met gouden verf. En als het regent, dan leg ik de kussens uiteraard binnen,” vertelt ze. Wil je wel textielverf gebruiken, laat het dan minimaal 24 uur drogen en ga daarna ‘fixeren’. Dat betekent dat je de verf hecht aan de stof door middel van de warmte van de strijkbout. Erna kun je je kledingstuk, kussensloop, theedoek etc gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden. Ik ben helemaal om en wil wel eens in de weer gaan met theedoeken.. Heb jij ervaring met tuinkussens verven?

  Meer zien van meer uit het huis van Bettina?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Bettina’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Bettina? Volg haar dan op Instagram via Bettina Neseker of Studio Vacay

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Bettina:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu