Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vakantie vibes in huis halen? Leg tropische vloerkleden neer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  20 juli, 2022

  Vakantie vibes in huis halen? Leg tropische vloerkleden neer

  We weten allemaal dat tropische dagen zeer schaars zijn in Nederland. Het liefst hebben we meer zonuren dan het zomerse seizoen toelaat. Toch kun je die zonnige vibes echt wel naar huis halen. Zelfs in de koudere maanden. Ik stuitte op het leuke merk Studio Vacay van interieurontwerper Bettina, welke een collectie tropische vloerkleden heeft om je vingers bij af te likken..

  “Waar herinneringen worden gemaakt, waar je jezelf kunt vinden en waar avonturen en ontdekkingen je maken wie je bent. Maar, het is niet zomaar een plek — het is een gevoel,” aldus Bettina. En juist op dit gevoel is de unieke vloerkledencollectie geinspireerd. Bettina laat alle tropische vloerkleden met de hand maken. Ok, het kost dan wel wat (de vanafprijs is €1815), maar dan heb je wel een fantastisch kleed in huis dat zelfs het meest saaie interieur opvrolijkt. Je kiest uit een surfplank, tropisch eiland met ondergaande zon, een Volkswagen busje of zelfs een heel zwembad inclusief zwemband (mijn favoriet).

  Uiteraard heeft Bettina haar eigen collectie verwerkt in haar vacay chic interieur. Wat een pareltjes zeg. Je shopt alle tropische vloerkleden in de webshop van Studio Vacay.

  Meer zien van deze tropische vloerkleden en meer uit het huis van Bettina?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Bettina’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Bettina? Volg haar dan op Instagram via Bettina Neseker of Studio Vacay

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Bettina:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu