Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Tips voor De Grote Voorjaarsschoonmaak

  Wat een feest voor deze zwangere vrouw met nestel- en poetsdrang; ik mocht van Philips de SpeedPro Max Aqua steelstofzuiger testen. Het nieuwe seizoen gaat uiteraard gepaard met de Grote Voorjaarsschoonmaak, waarbij ik het Haarlemse droomhuis brandschoon maakte met mijn nieuwe beste vriend…

  Het is voorjaar! Na een winter vol verbouwingen, kleine klusprojecten en heel veel gezellige etentjes in huis werd het wel eens tijd voor de Grote Voorjaarsschoonmaak: ramen lappen, electronica afstoffen, mijn wintergarderobe opbergen, beddengoed eens goed luchten. Allemaal klusjes die je mij niet zo vaak ziet doen omdat je er een dagtaak mee bezig bent. Maar nu de hormomen door mijn lijf gieren, had ik er al zin in voordat de steelstofzuiger werd geleverd.

  Ook zin in de Grote Voorjaarsschoonmaak?!

  In deze video geef ik je handige tips voor je eigen Grote Voorjaarsschoonmaak om je huis zo mooi én zo snel mogelijk schoon te maken, zodat je lekker snel van dat voorjaarszonnetje kunt genieten. Enne, ik denk dat mijn moeder trots is na het zien van een poetsende dochter in onderstaande video

  Meer video’s zoals baby tours, hometours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. Meer weten over de SpeedPro Max Aqua steelstofzuiger bekijk dan de website van Philips.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Philips. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu