Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoe het combineren van grijs en beige in je interieur rust geven. - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Hoe het combineren van grijs en beige in je interieur rust geven.

  Het combineren van grijs en beige in je interieur zal wel even wennen zijn voor degenen die van veel kleur in huis houden, zoals ik. Maar toch was ik om toen ik het huis van vlogger/blogger/influencer Marlieke schoot. Haar huis straalt één en al rust en ruimte uit, mede door het combineren van grijs en beige in het interieur. Mooie woonkamer inspiratie!

  Ik heb vaker een huis gefotografeerd vol neutrale tinten. Denk maar eens aan interieurstylist Marlot uit Amsterdam of fotografe Kiki met haar romantische interieur vol poedertinten. Ik vind het heel leuk om te zien dat al deze interieur toch net weer even anders van elkaar zijn door het combineren van grijs en beige. Zo uit het stulpje vol neutrale tinten van Marlieke.

  Rust & ruimte

  Ze geeft toe een echte chaoot te zijn. Marlieke: “Ikzelf ben ook best hysterisch, dus mijn huis moet juist een zee van rust zijn. Dat creeer ik dus door te kiezen voor neutrale tinten, omdat ik daar juist heel rustig van wordt.” Marlieke koos voor veel wit en beige gemixt met grijs en messing en donkergroen als contrast kleur, wat ook weer terugkomt in het groen in interieur van het huis. Leuk om te weten: qua kledingstijl is ze juist weer wel van veel kleur. “Maar op de één of andere manier vervelen kleuren in mijn interieur me snel. Ooit had ik hier namelijk een knalpaarse bank staan, die stond hier zo cool. Maar ja, na een jaar was ik er alweer klaar mee. Neutrale tinten zoals grijs en beige combineren in mijn interieur blijf ik altijd mooi vinden en raak ik niet op uitgekeken.”
  grijs en beige combineren interieur
  grijs en beige combineren interieur
  Mijn enige vraag na één blik op haar vlekkeloze woonkamer: hoe houdt ze het zo met een dochtertje? Ze gaf toe dat ze flink aan het poetsen is geslagen voordat ik kwam. Marlieke: “Ook loop ik regelmatig achter haar aan om vlekjes weg te halen hoor, haha.” Nog een tip van haar: werken met veel opbergmanden. “Aan het einde van de dag stop ik hier alle speelgoed en knuffels in en is het huis weer netjes.”

  Zien hoe het huis van Marlieke eruit ziet na het combineren van grijs en beige in haar interieur?

  Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot online. Wil je nog meer weten over Marlieke volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar blog Cotton & Cream en YouTube kanaal te bekijken.

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in het Haarlemse huis van Mirella vol historische elementen en DIY projecten:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu