Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Té leuke DIY kast in de kinderkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Té leuke DIY kast in de kinderkamer

  Op het eerste gezicht lijkt dit een normale kledingkast, dat is duidelijk. Maar als je een van deuren opendoet, ontdek je iets heel cools. Ik vind dit echt de leukste DIY kast in de kinderkamer die ik ooit heb gezien…

  Toen Sanne en haar gezin verhuisden van Haarlem naar Bloemendaal mochten beide kinderen weer meedenken met het ontwerpen van hun kamertje. Na al die verhuizingen weten ze inmiddels precies wat ze willen en ze vinden het dan ook erg leuk om steeds een nieuwe kamer te mogen bedenken. Zoontje Bo had zo’n leuk idee dat ze er direct mee aan de slag gingen met deze DIY kast in de kinderkamer. Hij bedacht namelijk een verborgen kamer die verscholen zit achter de kast. Hoe er te komen? Via de kast natuurlijk! Wanneer je de rechter deur opendoet, ontdek je de ingang. Het is net een speak easy!

  Voor dit idee moest de ruimte worden opgedeeld in twee verschillende kamers. Er kwam een muur met een gat erin en hiervoor werd de kast gezet. Uiteraard werd daar natuurlijk eerst een gat in gemaakt voor de doorgang. Et voila: een verborgen ruimte achter de kast. Of zoals Sanne het zo goed verwoord: “Het is net Narnia!” Heel benieuwd wat jij van deze DIY kast in de kinderkamer vindt. Laat je dat hieronder even weten?

  Meer zien van deze DIY kast in de kinderkamer en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Sanne huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.  

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu