Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met lijsten aan de muur boven je bed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Pronken met lijsten aan de muur boven je bed

  Wie zegt dat de slaapkamer zo rustig mogelijk ingericht moet worden? Niet iedereen heeft daar zin in, zoals interieurstylist Sabine. Nee, zij koos voor lijsten aan de muur boven haar bed waar ze botanische prints in deed. En zo wordt dat stukje muur boven haar bed ineens een stuk interessanter…

  Een huis is niet compleet zonder lijsten aan de muur, toch? Lijsten aan de muur doen het altijd goed met je favoriete (vakantie)foto’s, inspirerende quotes, tekeningen van je kids, een grafische print van je eigen stad of in het geval van Sabine: botanische prints.

  Je eigen mini museum

  Ze koos voor een lijstenhouder, omdat ze zo regelmatig kan wisselen van prints en ander moois op de houder. Sabine zette er bijvoorbeeld een klokje op, maar je kunt het natuurlijk ook afstylen met een mooi hangplantje. Een tip: een lantaarnplantje, want deze groeit als een malle en heeft hartvormige blaadjes. Geen wonder dat het een van de favoriete plantjes van Sabine is.

  Pronken met lijsten aan de muur boven je bed

  Om het geheel niet te druk te maken, koos Sabine voor prints die goed matchen met de zachtroze kleur op de muur. Dat groen-paarse van de planten steken mooi af tegen haar roze muur. Ze koos zelf voor dezelfde formaat lijsten, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor verschillende maten, zodat het geheel wat speelse wordt. Up to you!

  Meer zien uit het huis van Sabine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Sabine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Sabine zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in de jaren 30 woning van Cynthia Schultz uit Zwolle:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu