Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Op huizentour bij Interior Junkie's Sharon - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  23 september, 2016

  Op huizentour bij Interior Junkie’s Sharon

  Bijna een jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Interior Junkie: eentje over opvallende pronkstukken in huis. Daar kreeg ik van jullie meteen leuke reacties op. En met de vraag of ik die eens wilde laten zien. Jullie hebben lang moeten wachten. Maar daar is ‘ie dan! Vandaag mogen jullie binnenkijken in mijn stulpje…

  Jong geleerd…

  Sinds jongs af aan heb ik een hartstochtelijke relatie met interieur. Als kleine interior junkie gaf ik al mijn spaarcenten uit aan mijn kamer en deed ik niks liever dan deze elke dag te verbouwen. En nog steeds ben ik geen steek veranderd. Ongeveer 90% van mijn gedachten besteed ik aan het analyseren, bekritiseren, invullen en decoreren van ruimtes die ik in het dagelijks leven tegen kom. Die andere 10% gaan je even niks aan (!).

  Mijn tijd besteed ik dan ook het liefst met het realiseren van deze ideeën. Voor de blog, mijn thuis en het liefst ook in mijn werk. Mijn stijl noem ik Scandinavisch, industrieel, eigentijds en budgetproof. Met natuurlijke materialen zoals hout en leer, aardse tinten en groene accenten. Gecombineerd met wat gekke industriële en onorthodoxe objecten.

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

   

  binnenkijken-interiorjunkie1

  Nog niet zo heel lang geleden studeerde ik af aan de kunstacademie, waardoor ik nog samenwoon met twee leuke huisgenoten. Hierdoor heb ik ook niet het budget én de ruimte om ‘interior wise’ alles te doen wat ik wil. Daarom bestaat mijn interieur uit een verzameling van betaalbare producten, flesjes met mooie etiketten en zelf gekluste items. Zo heb ik van een boomstam een dienblad gemaakt, van een pallet een wanditem met foto’s en van hout en leer een tafeltje voor mijn armleuning van mijn bank. Op deze manier geef ik mijn kamer karakter en voel ik mij op deze 19m2 nog steeds helemaal thuis.

  Mijn interieursmaak staat nooit stil en er blijft altijd ruimte voor verbetering. Nieuwe interieurideeën zijn daarom altijd welkom. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn stulpje vinden.

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie1

  binnenkijken-interiorjunkie15

  Beeld: eigen fotografie

  Sharon de Groot

  Sharon is een Concept Designer en Art Director op gebied van brands, interior en design. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Je zou kunnen zeggen dat ze een soort onorthodoxe alleseter is. Het liefst neemt ze dan ook van alles een beetje tegelijk op haar bord. Van conceptontwikkeling en branding, tot corporate identity en interieur ontwerp. Ook neemt ze ontwerp en styling klussen aan en is ze momenteel opzoek naar een nieuwe leuke baan. Volg haar op Linkedin, haar eigen website, Instagram en Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu