Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bezoek de Interior Junkie x Swiss Sense slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  23 september, 2016

  Bezoek de Interior Junkie x Swiss Sense slaapkamer

  Uiteraard heb je als een interior junkie al tijden de data in je agenda geblockt om volgende week naar de vt wonen & design beurs te gaan (niet gedaan? Wel doen!). Ook ik ben er gewoon weer bij. Superleuk én spannend: Swiss Sense vroeg mij een complete slaapkamer te stylen met producten verkrijgbaar in hun shop. Dat liet ik mij geen twee keer vertellen…

  Het fijne beddenmerk Swiss Sense durfde het aan om mij te strikken voor het stylen van de Interior Junkie slaapkamer. En ik ging hier helemaal op los. Ik vertel niet alles maar ik kan je alvast vertellen dat het een heerlijk, romantische kamer wordt met een ondeugend randje… Oh ja, de foto hier boven is puur ter inspiratie en heeft niets te maken met dé slaapkamer.
  Op woensdag 28 september ben ik van 14.00 – 15.00 uur zelf aanwezig in mijn eigen gestylede slaapkamer en zou het ontzettend gezellig vinden als je even langs wipt. Uiteraard beantwoord ik hier meteen al je interieur- én bloggervragen. Hopelijk tot dan!
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Swiss Sense.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu