Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo zoet is deze poeder roze salontafel met gouden accent - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  23 maart, 2018

  O zo zoet is deze poeder roze salontafel met gouden accent

  Wellicht dat de man des huizes hier niet zo blij mee is (of wel natuurlijk) maar wat in ieder geval vast staat is dat deze roze salontafel een echte parel is voor in je interieur. Het tafeltje heeft een glazen tafelblad, maar is dus niet doorzichtig zoals bij de meeste. Daarnaast is het frame goudkleurig.

  Deze salontafel heeft een hoogte van 30 cm en een diameter van 80 cm. Oftewel: op de vrijdagavond kun je er genoeg op kwijt. Wat misschien leuk is om te weten, is dat deze salontafel gemaakt is door het designduo GamFratesi dat bestaat uit de Deense ontwerper Stine Gram en de Italiaanse ontwerper Enrico Fratesi. Zij wonnen de Elle Decoration ‘Best Young Design Award in 2013. Kijk, dan zit het wel goed.

  Deze salontafel met een tafelblad in een kek poeder roze kleurtje lijkt misschien op het eerste oog wat gewaagd, maar valt juist heel goed te combineren met tinten in je interieur zoals wit, grijs en beige. De roze kleur zorgt er namelijk voor dat deze ietwat kille tinten een warmere touch krijgen.

  Vooralsnog niet zo’n fan van deze roze kleur? De salontafel is ook verkrijgbaar in twaalf andere kleuren. Keuze zat, dus!

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu