Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met kleurrijke stoelen in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  29 augustus, 2018

  Pronken met kleurrijke stoelen in huis

  Hoe leuk zou het zijn als je je eigen meubels kunt ontwerpen? Productontwerper Annebeth doet dat als beroep. In haar huis spot je dan ook regelmatig haar eigen ontwerpen. Toen ik langs kwam voor een hometour ontdekte ik een wel erg bijzondere stoel: dé T-shirt Chair. Geinig ding! Maar er zijn meer kleurrijke stoelen hier.

  Annebeth haar ontwerpen zijn kleurrijk, speels, hebben iets kinderlijks en zijn vaak dubbelzinnig. Deze stoel ziet er op het eerste gezicht als een T-shirt uit, maar is gewoon om op te zitten. Dat je interieur er verre van saai van wordt, is wel duidelijk, toch? De T-shirt Chair pronkt hier in haar eethoek, waar ook de felrode Pantone stoel alle aandacht trekt. Omdat de basis van haar huis wit is (kijk maar naar de vloer, de muren, de eettafel en de andere eetkamerstoelen) springen de twee kleurrijke stoelen er extra uit.

  Elders in haar huis staat de T-shirt stoel in een groen jasje en vind je bij haar inspiratiewand (waar ik gisteren over schreef) eentje in het wit. Bijzondere kleurrijke stoelen die stiekem kunst zijn.

  Pronken met kleurrijke stoelen in huis

  Nog meer van deze kleurrijke stoelen zien uit het huis van Annebeth?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen komt er nog één woontip online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Annebeth zien, volg haar dan op Instagram of via haar website.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van interieurstylist Savannah uit Zaandam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu