Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo gezellig: een relaxhoekje bij het raam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  O zo gezellig: een relaxhoekje bij het raam

  Als je er plek voor hebt, dan zou ik er zeker eentje creëren: een extra relaxhoekje bij het raam. Het ideale hoekje om ‘s ochtends je eerste bak koffie te drinken of in de middag jezelf hier te installeren om je favoriete tijdschrift te lezen. Eigenlijk is zo’n relaxhoekje ideaal voor elk moment van de dag.

  In mijn vorige hometours spotte ik zo’n relaxhoekje wel vaker, denk maar eens aan die in het huis van Jeroen uit Overveen. Of in het huis van influencer Lizet Greve. Zo’n relaxhoekje is heerlijk om je even in terug te trekken met een warme mok thee, sokken aan en een boek of blad naar keuze. Style ‘m af met heel veel kussens en, als er een vensterbank bij zit, met je mooiste woonaccessoires en planten. Mooie woonkamer inspiratie, toch?

  In het huis van Annet van Living Stories kwam ik uiteraard ook eentje tegen in de erker van haar huis waar ze samen met haar gezin woont. Omdat dit relaxhoekje grenst aan de eethoek komt het regelmatig voor dat ze de tafel richting het raam verschuiven zodat er een extra zitplek ontstaat aan tafel. Ideaal als je familie en vrienden over hebt. Daarnaast liet ze een zitkussen op maat maken zodat hij perfect past in het relaxhoekje bij het raam.

  O zo gezellig: een relaxhoekje bij het raam

  O zo gezellig: een relaxhoekje bij het raam

  Meer zien van dit relaxhoekje en meer uit het huis van Annet?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annet volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop Living Stories te checken.

  Bekijk hier de eerdere woontips uit het huis van Annet:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van stylist en blogger Sanne van &Stijl:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu