Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer

  Ik smul van stalen deuren in huis! Helaas heb ik ze niet in mijn Haarlemse droomhuis omdat ik het niet vind matchen met de authentieke details. Ik was dan ook in mijn nopjes toen ik wel stalen deuren ontdekte in de woonkamer van Annet van Living Stories die op een mooie manier de hal van het woongedeelte scheidde.

  Stalen deuren in huis geeft je interieur iets industrieels zonder het meteen te robuust te maken door het strakke karakter. Een stalen deur zag je eerder in de hometour bij influencer Lizet én in het prachtige eeuwenoude huis van Jeroen uit Overveen. Het mooie is dat stalen deuren vaak van vloer tot aan plafond geplaatst worden zodat ze extra goed tot hun recht komen. En omdat ze gecombineerd worden met glas wordt het geheel ook een stuk luchtiger. Stalen deuren kunnen ruimtes van elkaar scheiden zoals je bij Annet ziet: de hal met de woonkamer. Maar je kunt er ook een grote ruimte mee breken. Denk maar eens aan een enorme woonkamer waarbij je toch een aparte ruimte wilt creeren voor bijvoorbeeld de eethoek.

  Nog even terugkomend op zwart staal in mijn huis. Dat komt er binnenkort wel in, maar dan in de badkamer. Wordt vervolgd…

  Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer

  Meer zien van deze stalen deuren en meer uit het huis van Annet?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot,  online. Wil je nog meer weten over Annet volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop Living Stories te checken.

  Bekijk hier de eerdere woontips uit het huis van Annet:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van stylist en blogger Sanne van &Stijl:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  4 reacties op “Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer”

  1. Rachel schreef:

   Over een weekje krijgen we de sleutels.. weekje? over 3 dagen al.. wauw! en dan komt er ook een stalen deur in, of een goedkopere houten deur in stalen vorm haha!

  2. Niek schreef:

   Ziet er super leuk en knus uit, alleen waar haal je je materialen, ik zelf zoek vaker via https://www.kimbino.nl/ om te zoeken waar ik zowel goedkope als unieke materialen om iets vets uit te maken kan vinden? heb je misschien een andere tip?

  3. aukje schreef:

   Waar komen die leuke zwarte krukken vandaan? ?

  4. Karin schreef:

   Stalen deuren kunnen best wel hoor in een mooi statig huis met authentieke details zoals t jouwe Kijk hier eens: https://www.hoog.design/wp-content/uploads/2018/11/Preferro-Metaaltechniek-Project-Arnhem-02-640×962.jpg

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu