Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer

Ik smul van stalen deuren in huis! Helaas heb ik ze niet in mijn Haarlemse droomhuis omdat ik het niet vind matchen met de authentieke details. Ik was dan ook in mijn nopjes toen ik wel stalen deuren ontdekte in de woonkamer van Annet van Living Stories die op een mooie manier de hal van het woongedeelte scheidde.

Stalen deuren in huis geeft je interieur iets industrieels zonder het meteen te robuust te maken door het strakke karakter. Een stalen deur zag je eerder in de hometour bij influencer Lizet én in het prachtige eeuwenoude huis van Jeroen uit Overveen. Het mooie is dat stalen deuren vaak van vloer tot aan plafond geplaatst worden zodat ze extra goed tot hun recht komen. En omdat ze gecombineerd worden met glas wordt het geheel ook een stuk luchtiger. Stalen deuren kunnen ruimtes van elkaar scheiden zoals je bij Annet ziet: de hal met de woonkamer. Maar je kunt er ook een grote ruimte mee breken. Denk maar eens aan een enorme woonkamer waarbij je toch een aparte ruimte wilt creeren voor bijvoorbeeld de eethoek.

Nog even terugkomend op zwart staal in mijn huis. Dat komt er binnenkort wel in, maar dan in de badkamer. Wordt vervolgd…

Meer sfeer door stalen deuren in de woonkamer

Meer zien van deze stalen deuren en meer uit het huis van Annet?

Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot,  online. Wil je nog meer weten over Annet volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop Living Stories te checken.

Bekijk hier de eerdere woontips uit het huis van Annet:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van stylist en blogger Sanne van &Stijl:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

1 reactie

Rachel -

Over een weekje krijgen we de sleutels.. weekje? over 3 dagen al.. wauw! en dan komt er ook een stalen deur in, of een goedkopere houten deur in stalen vorm haha!

Reageer ook