Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geef je tuin een boost met deze tuin accessoires - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Geef je tuin een boost met deze tuin accessoires

  De tuinstoel wordt steeds vaker uitgeklapt want het echte zomerse weer is in aantocht. Tijd om dus de handen uit de mouwen te steken en je buitenplaats eens even flink onder handen te nemen. Hoe precies? Ik zette 6x de leukste tuin accessoires voor je op ‘n rijtje. Maar let op: zeer verleidelijk…

  Ja, over een paar weekjes is het officieel zomer en dan mag de vlag uit! Nou ja, in Nederland weet je het uiteindelijk maar nooit: op het ene moment is het +25 graden en kan je naar buiten verkassen in je kloffie, en op het andere moment zit je met een plaid en een warme kop chocolademelk en toef slagroom op de bank.

  Feit blijft dat we buiten steeds meer tijd doorbrengen, omdat de zon vaker doorbreekt. Dan is het natuurlijk fijn dat je buitenplaats er een beetje fatsoenlijk uitziet. Voor jezelf én voor je bezoek. Daarom bij deze de leukste tuin accessoires op ‘n rijtje.

  tuinaccessoires-2

  Shop deze tuin accessoires hier!

  1. Gouden bloempot €178,00 via Scandinavian Design Center. 2. Palm kussen €13,56 via wehkamp.nl. 3.  Barbecue-emmer €15,00 via HEMA. 4. Tuinstoel groen €268,00 via Flinders. 5. Tuintafel €148,00 via Bijenkorf. 6.  Vaas €27,96 via wehkamp.nl.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu