Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn X-mas wishlist - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Mijn X-mas wishlist

  Vind jij de decembermaand ook de leukste maand van het jaar? Ik wel! Al vanaf september, als de pepernoten in de supermarkt liggen, ben ik al bezig met de feestdagen. Mijn favorietenlijst voor thuis deel ik dan ook graag met jullie. Heel benieuwd wat jullie van mijn X-mas wishlist vinden. Oh, en je kunt ook wat winnen…

  Favoriet #1: een nieuw kleurenpalet voor in mijn badkamer

  Mijn badkamer make-over was een groot succes. Ik ben er nog altijd zo blij mee. Werkte ik eerst met een diepblauwe tint, voor dit seizoen ben ik meer van de paarstinten. Ik vind de kleurencombinatie met donkergroen heel mooi en warm. De  Fleur handdoeken matchen perfect met de paarse Connect Uni handdoeken. En ja, een badmat ontbrak nog bij gebrek aan een mooie. Ben ik even blij met mijn ronde Valente vloerkleed. Ok, het is officieel geen badmat, maar dat weerhoudt deze Interior Junkie er niet van om er eentje aan te schaffen. O zo zacht voor als ik de douche uit stap.

  Mijn X-mas wishlist

  Mijn X-mas wishlist

  Mijn X-mas wishlist

  Favoriet #2: een kittige poef + nieuwe kussens voor in de zithoek

  Mijn roze fauteuil pronkt alweer een tijdje in de woonkamer, maar stiekem zit ik er nooit op. Ik kan er niet lekker onderuitgezakt op toeven, dus staat hij er al tijden voor de sier. Zonde natuurlijk, want met een poef maak je er meteen een heerlijke lounger van. De kittige Bory poef met panterprint steekt mooi af tegen dat zachtroze. Dat het gouden randje om te smullen is, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Als extra styling vond ik het weer eens tijd om mijn kussens te vervangen voor het Fleur sierkussen met een prachtige bloemenprint (matcht mooi met het bloemen vloerkleed) en het ronde Naina sierkussen van fluweel. Door te kiezen voor een ronde vorm maak je het geheel een stuk minder hoekig. Zo blij met deze poef in de zithoek. Of… staat hij toch mooier in de babykamer?! Mijn X-mas wishlist Mijn X-mas wishlist

  Favoriet #3: een nieuw dekbedovertrek

  Dat er altijd een dekbedovertrek met bloemen op mijn bed ligt, is een feit. En voorlopig wijk ik daar ook niet van af, want hoe fijn is het om onder een weelderige deken wakker te worden? Ik word er altijd zo vrolijk van. Na een blauw en roze dekbedovertrek wilde ik dit keer werken met een mooie groentint en een iets andere print. Het Airen Mos dekbedovertrek komt met een weelderige print van bloeiende bloemen, toekans en vlinders.  Ook deze is van katoen zijde, waardoor het extra zacht ligt. En zo wil je nooit meer uit bed… Als extra styling match ik mijn Furry sierkussens met de ronde Naina sierkussens van fluweel in het donkergroen.

  Mijn X-mas wishlist Mijn X-mas wishlist

  Favoriet #4: een kittig en zeer aaibaar huispakje

  Ik hou van pyjamadag. Dat is dus bijna elke week, afhankelijk wanneer het mijn mammadag is. Dan blijven zowel Oliver als ik lekker in pyjama. Nu ontbrak nog een hippig exemplaar, eentje waarvan je niet meteen ziet dat het een pyjama is. De Maple Bory broek en bijpassende Waona Bory top zitten als gegoten. En omdat ons eeuwenoude huis nog best een beetje koud kan zijn tijdens de wintermaanden mag het Janz vest van velour zeker niet ontbreken. Nu zit ik er pas écht heerlijk warmpjes bij.

  Mijn X-mas wishlist

  Win je eigen X-mas wishlist!

  Enthousiast geworden van mijn X-mas wishlist voor thuis? Goed nieuws, want ik geef een cadeaubon t.w.v. €250 weg. Wil jij deze winnen, geef dan op mijn Instagram jouw X-mas wishlist uit de webshop van ESSENZA door, volg ESSENZA op Instagram én vertel mij meteen waarom jij het zo graag wilt winnen (of wellicht wil jij er iemand mee blij maken?). Succes!

  * Dit is een inspirerende samenwerking met ESSENZA. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Eén reactie op “Mijn X-mas wishlist”

  1. Anita IJpelaar schreef:

   Het airen mos dekbedovertrek lijkt me fantastisch om straks in ons nieuwe huis in boerderijstijl voor onze slaapkamer. Ik droom heerlijk weg en heb plannen voor de inrichting. Wakker worden tussen de bloemen en vlinders van het Airen Mos dekbedovertrek hmmm heerlijk. Mijn dag kan niet mooier beginnen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu