Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Marmer in de keuken. O zo mooi! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  29 juli, 2019

  Marmer in de keuken. O zo mooi!

  Dat ik smul van marmer in de keuken weten jullie natuurlijk allemaal. In mijn droomkeuken pronkt een werkblad van Toscaans marmer (Carrara). Dat is net even wat mooier dan gewoon marmer in de keuken. En verrek, Annemarie uit Laren heeft  ongeveer hetzelfde in haar keuken. Goede smaak, hoor!

  Een zwarte keuken zie ik gelukkig steeds vaker in huizen. De wit hoogglans keuken maakt gelukkig plaats voor eentje in het zwart. En dat juich ik alleen maar toe, want hoe mooi is een zwarte keuken in huis? Het geeft zoveel meer diepte aan een ruimte. Je kunt een zwarte keuken eindeloos combineren. Denk maar aan een betonnen werkblad of, zoals bij mij en Annemarie, met marmer in de keuken. Matcht je zwart met marmer, dan wordt het zwart nog zwarter en het witte van het marmer nog witter. De twee elementen versterken elkaar.

  Natuurlijk maak je marmer in de keuken helemaal af met messing. Het is eigenlijk zonde als je dat niet doet. Kies bijvoorbeeld voor een messing kraan, een blinkende hanglamp of gouden handgrepen (een tip: spuit de handgrepen zelf, want dat scheelt een boel geld). Annemarie koos weer voor een gitzwarte kraan, wat ook heel mooi is. Net als de leren barkrukken. Annemarie koos trouwens voor Calacatta marmer. Zo mooi.

  Marmer in de keuken. O zo mooi!

  Marmer in de keuken. O zo mooi!

  Meer zien van dit marmer in de keuken en meer uit het huis van Annemarie?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annemarie volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het herenhuis van Merel uit Antwerpen:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu