Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een zwarte keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Pronken met een zwarte keuken

  Dat ik smul van een zwarte keuken in huis is jullie wellicht niet onbekend. Al anderhalf jaar pronkt er een zwarte keuken in ons Haarlemse droomhuis. Ook Merel uit Antwerpen ging voor een zwarte keuken. Ze koos voor een landelijke look en mixte het met metrotegels en hele coole hanglampen.

  Merel woont samen met Timo en hun twee zoontjes in een prachtig herenhuis uit 1919 in Antwerpen die zij volledig naar eigen smaak verbouwden. En hoe! Een van de jaloersmakende elementen uit hun droomhuis is de zwarte keuken, iets wat Merel heel graag in hun huis wilde. Voor inspiratie liet ze zich inspireren door een foto op Pinterest en maakte er een budget variant van; de zwarte keuken is namelijk een ikeaatje. De hanglampen maakte ze trouwens zelf van een gordijnroede die ze zwart spoot met lampjes van strijkboutsnoer. En zie hier: een budgetkeuken met een luxe look.

  Pronken met een zwarte keuken

  Pronken met een zwarte keuken

  Het mooie aan deze zwarte keuken is het kleurcontrast: de zwarte keukenkastjes tegenover de witte metrotegels en de witte muren in de rest van de ruimte. Dan springt dat zwarte er extra uit en wordt het witte weer extra wit. Een goeie zet. Liefde voor deze zwarte keuken!

  Meer zien van deze zwarte keuken en meer uit het huis van Merel?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Merel volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van de woonboot van Annelies:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu