Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  25 juni, 2018

  Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88

  De week is doormidden en dat betekent dat het bijna weekend is. Fijn om dan thuis op de bank te ploffen, maar in het weekend is het ook goed toeven bij LOFT 88. Naast het lazy proof interieur proef je hier ook knapperige frieten en frisse salades. Binnenkort uit eten in Utrecht? Loop hier dan even binnen.

  LOFT 88 ligt gelegen in een mooi bos, net buiten de stad. Als de regen met bakken uit de lucht komt, kan je binnen met warme choco op de bank kruipen en genieten van geknetter van de open haard. Als het zonnetje schijnt, is het beter toeven op het grote terras, vooral ‘s avonds. De lichtsnoeren die boven de tafels hangen, springen dan aan. Romantisch avondje met je lief gegarandeerd.

  Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88

  Kidsproof

  Als je een bezoekje brengt aan dit restaurant is het ook leuk om je kid(s) mee te nemen. Er is hier namelijk regelmatig veel leuks te doen zoals koekjes bakken en pizza’s versieren. Kan jij ondertussen buiten lekker van het zonnetje genieten.

  Gin & pizza

  Avondje stappen en ervoor uit eten in Utrecht met vriendinnen? Loop hier dan op vrijdagavond even binnen. Je kan hier dan namelijk genieten van de GIN & PIZZA deal: houtoven pizza’s met een lekker glas gin erbij. Er is ook veel anders te snoepen. Denk aan vis- en vleesgerechten, verschillende salades en frieten. Dat maakt uit eten in Utrecht nóg wat fijner.

  Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88 Luieren en uit eten in Utrecht @ LOFT 88

  Een echt huiskamergevoel

  Loft 88 huist in een giga boederij met een prachtig rieten dak. Op het terras staan verschillende loungesets en binnen vind je een knusse zithoek, veel groen en een mooie open haard. Hierdoor krijg je gelijk een huiskamergevoel. Ook fijn: het overgrote deel van het interieur is hier milieuvriendelijk. Zo zijn de tafels gemaakt van pallets en de vloer en broodplanken van gerecycled hout.

  Binnenkort uit eten in Utrecht?

  Loft 88 vind je in Biltsestraatweg 88. Oh ja, als je mazzel hebt spot je hier de huiskat. Dat maakt het huiskamergevoel hier helemaal compleet.

  Naast uit eten in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst & fotografie: Lisa Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu