Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken op mijn dakterras met een droogboom - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  15 mei, 2016

  Pronken op mijn dakterras met een droogboom

  Nu het lentezonnetje volop schijnt, is het natuurlijk ideaal om je wasje buiten te drogen. Dat zorgt er niet alleen voor dat je binnen niet de hele tijd tegen je was aankijkt, maar buiten drogen is ook milieuproof. Wist je dat Brabantia een hele coole droogmolen heeft? Eentje met een zeer groen randje…

  Buiten drogen = geld over houden om te woonshoppen

  Niets zo fijn dan mijn was buiten drogen op mijn dakterras. Naast het feit dat je kleding zo droog is (de zon schijnt hier de hele dag volop), het een heerlijke geur heeft (“niets frissers dan de buitenlucht”, zei mijn moeder altijd al) en het minder slijt dan drogen in de droger, bespaar ik ook energie omdat ik mijn energieslurpende wasdroger niet gebruik. Zo bespaar ik toch jaarlijks flink op energie, merk ik dat dus ook in mijn portemonnee én houd ik geld over om te woonshoppen (cruciaal!).
  Pronken op mijn dakterras met een droogboom Pronken op mijn dakterras met een droogboom

  Pronken op mijn dakterras met een droogboom

  Pronken op mijn dakterras met een droogboom

  Een boom voor een boom

  Hing ik voorheen mijn wasje gewoon op mijn babyblauwe wasrek, welke ik ook voor binnen gebruik, tegenwoordig pronkt er een droogmolen van Brabantia op mijn dakterras. Nu is een droogmolen wellicht niet iets waar je direct voor warm loopt maar deze is best speciaal, vind ik. Deze droogmolen is namelijk zo groen als het maar kan. Je bespaart er energie mee én voor elke droogmolen die Brabantia verkoopt, wordt er elders, in samenwerking met WeForest, een boom gepland. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor het herbeplanten van een inheems bos en tegen woestijnvorming én stimuleert daarnaast de lokale economie op een duurzame manier. Dat droogt toch net wat fijner, toch?
  Pronken op mijn dakterras met een droogboom
  Pronken op mijn dakterras met een droogboom
  Geen plek voor een droogmolen? Gelukkig heeft Brabantia ook een Wallfix wanddroger voor op je balkon. De droogmolens zijn trouwens verkrijgbaar in verschillende maten en je kunt ervoor kiezen ‘m te nemen met beschermhoes en  grondanker zodat hij tegen een bui kan en altijd stevig in de grond staat. Ik ben er superblij mee!
  Hoe droog jij je wasje?!
  Pronken op mijn dakterras met een droogboom
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Brabantia.


  2 reacties op “Pronken op mijn dakterras met een droogboom”

  1. Ilja schreef:

   Waar kan je de voet kopen waar de droogmolen in staat? Is dat een parasolvoet?

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Ilja
    Dat is gewoon een parasolvoet, die had ik zelf al. Handig he?
    Past er precies in 🙂
    Grtjs,
    Elisah

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu