Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Liefde voor Tillandia’s a.k.a air plants

  Heb jij ze al: luchtplantjes ook wel bekend als air plants of Tillandia’s? Aangezien groene vingers mij niet gegund zijn, behoort dit kleine maar o zo fijne plantje tot mijn grote favoriet. Geloof me, na deze post wil jij ze ook in huis. Want ze staan maar al te mooi voor in je interieur.

  All you need is love

  Luchtplantjes hebben, buiten wat liefde, om heel weinig nodig. Ze halen hun vocht namelijk uit de lucht. Ze zijn bijzonder, exotisch en hebben geen aarde nodig. Juist daarom zijn ze super decoratief in huis én ideaal voor iedereen zonder groene vingers. Weer eens wat anders dan een bloemetje, toch?

  Liefde voor Tillandia's a.k.a air plants

  Let’s go green

  Doordat de air plants zo lekker makkelijk in gebruik zijn, kun je er eindeloos mee variëren. Leg ze met een aantal bij elkaar op tafel, hang ze op of leg ze onder een mooie stolp. Bij dit laatste moet je natuurlijk niet vergeten om de air plants heel af en toe te besproeien met wat water. En trouwens: wie denkt dat air plants alleen maar groen zijn, heeft het helemaal mis. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog. Dus voor ieder interieur toepasbaar.

  Liefde voor Tillandia's a.k.a air plants

  Ondersteboven

  Waarom ook niet? Hang air plants lekker op zijn kop op. Een touwtje of een stukje ijzerdraad eromheen en klaar ben je. Laat je geest de vrije loop, ik weet zeker dat je zelf ook een originele manier kunt bedenken om dit super leuke plantje te presenteren.

  Check ook zeker even deze post vol leuke DIY’s met de tillandia.

  Beeld via Crowdyhouse

  natasjaNatasja is afgestudeerd interieuradviseur en haar eigen woonstijl is te omschrijven als stoer, strak, tijdloos, sfeervol en licht. Haar ultieme tip voor ieder interieur; denk groots. Natasja is dol op gezelligheid en kan ontzettend genieten van some quality-time for herself. Verder is deze interior junkie gek op lekker eten en schuift dan ook graag aan bij de fijnste restaurants. Want ja, ook de liefde van de vrouw gaat door de maag, so what? Als echte chocoholic is dit haar motto; life is like a box of chocolatesenjoy!

  2 reacties op “Liefde voor Tillandia’s a.k.a air plants”

  1. Anoniem schreef:

   Super leuk! Ik heb pas luchtplantkes gekocht bij http://www.airplantshop.nl en deze voorbeelden zijn echt tof om te proberen

  2. Anoniem schreef:

   Super leuk! Ik heb pas luchtplantjes/airplants gekocht bij http://www.airplantshop.nl en deze voorbeelden zijn echt tof om te proberen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu