Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Leuk voor de kids: een leeshoekje in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Leuk voor de kids: een leeshoekje in huis

  Als je er de ruimte voor hebt, is het ideaal voor je kleintjes. Ik heb het eens niet over een speelhoekje, maar over een leeshoekje in huis. Op deze rustige plek kunnen je kids zich even terugtrekken om te bladeren in hun favoriete boekjes. Na het zien van die van Annelies droom ik ook over een leeshoekje. Ook leuk voor volwassenen!

  Zo’n leeshoekje kun je natuurlijk creeren in een hoek in de woonkamer, maar Annelies deed dit in een ruimte aansluitend aan de woonkamer waar ook een compact bureau staat en het wasrek. Zo kun je je kindjes toch goed in de gaten houden vanuit de woonkamer terwijl ze heerlijk aan het lezen zijn.

  Wat fijn om zo’n man te hebben: die van Annelies heeft dit leeshoekje namelijk helemaal zelf gemaakt. En het blijkt niet eens zo moeilijk te zijn als ik Annelies mocht geloven. De basis zijn de welbekende BESTA kasten met underlayment eroverheen. De opbergkasten slash zitmeubels kregen als finishing touch mooie leren handgreepjes. Of manlief in te huren is voor zo’n project? Annelies: “Voor een goede prijs wel hoor, haha.”

  Leuk voor de kids: een leeshoekje in huis

  Leuk voor de kids: een leeshoekje in huis

  Two-tone muurtje

  Nog een eyecatcher van dit leeshoekje is de two-tone muur, de enige muur op de begane grond met een kleurtje. Annelies vond het net even wat meer toevoegen aan dit leeshoekje en je krijgt er een speels effect door. Helemaal een goede match met dat wandkleed, toch? Mooie woonkamer inspiratie!

  Meer zien van dit leeshoekje en meer uit de woonboot van Annelies?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Annelies volg haar dan op InstagramFacebook en haar website Dirks Dotter.

  Bekijk hier een eerdere woontip van de woonboot van Annelies:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het droomhuis van Annet:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu