Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Werken met zachte tinten in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Werken met zachte tinten in huis

  O zo mooi in huis is het werken met zachte tinten, zoals Annelies deed op haar woonboot (ja, je leest het goed, een woonboot!). Ondanks de lichte tinten doet het geheel allesbehalve zoet aan. Dat komt mede door de industriële vloer en de mix met een aantal uitgesproken kleuren.

  In de woonboot van Annelies stroomt een zee aan licht naar binnen. Dat komt niet alleen door de grote raampartijen, de woonboot zelf heeft een extra verdieping, waarbij de woonkamer reikt tot aan het dak. De zachte tinten in haar woonboot versterken dat ruimtelijke gevoel alleen maar. Om het geheel niet te zoet te maken, koos ze voor een strakke vloer en dito meubelstukken en liet ze de muren crispy white. Dat mag ook wel, aangezien hier ook twee mannen wonen.

  Annelies was altijd al van kleur in huis: als kind gebruikte ze echter ook meer uitgesproken tinten. Sinds ze hier met haar gezin woont, koos ze voor zachte tinten met hier en daar een uitgesproken tint, zoals je ziet in het vloerkleed. Door een meer uitgesprokenere tint te combineren in een ruimte vol zachte tinten krijg je meteen meer diepte in je interieur. In de hometour die volgende week online staat, zie je ook meteen die geweldige robuuste keuken die ze op haar woonboot mixt met de zachte tinten.

  Werken met zachte tinten in huis Werken met zachte tinten in huis

  Meer zien van deze zachte tinten en meer uit de woonboot van Annelies?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Annelies volg haar dan op Instagram, Facebook en haar website Dirks Dotter.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het droomhuis van Annet:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu