Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kiezen voor een diep donkerblauwe hal: waarom ook niet? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  17 juni, 2022

  Kiezen voor een diep donkerblauwe hal: waarom ook niet?

  Ik juich elk interieur toe waarin de bewoners met kleur durven te werken. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes toen ik het huis van Emilie uit Amsterdam bezocht voor de nieuwste hometour (FYI: volgende week staat deze online!). Een van de pronkstukken in huis was zeker niet te missen: de diep donkerblauwe hal waar de kleur van de begane grond tot aan zolder als een soort van blauwe loper loopt.

  Wat een schilderwerk dat wel niet geweest zou zijn. En dat was het ook zeker, want Emilie vertelde me dat ze al halverwege het schilderwerk waren, toen ze erachter kwam dat de voorheen groene kleur toch niet zo bij haar en haar verloofde paste. Na wat wikken en wegen besloot het stel toch voor een donkerblauwe hal te kiezen en dus alles opnieuw te verven. Het was al het werk meer dan waard, want de hal is dé eyecatcher van het huis geworden. De donkerblauwe kleur matcht perfect met het originele hout.

  Ik vind het vooral inspirerend om te zien dat niet al het houtwerk is meegenomen. De tussengelegen stukken liet het stel onbewerkt en ook de trapleuning bleef in originele staat. Zo zie je maar weer dat je echt niet alles een kleur hoeft te geven. Een mooie mix van oud met nieuw is altijd het beste. De kleurtint van deze donkerblauwe hal is trouwens Hague Blue van Farrow & Ball in de finish Estate Eggshell.

  Meer zien van deze donkerblauwe hal en meer uit het huis van Emilie? 

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Emilie’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Emilie? Volg haar dan op Instagram via Emilie Sobels of Hashtag Workmode of The Self-Made Summit

  Bekijk hier een eerdere woontips uit het huis van Emilie:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu