Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Je zult maar een eigen gym in huis hebben... - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-12-2023

  20 juni, 2022

  Je zult maar een eigen gym in huis hebben…

  De een is gezegend met een thuisspa of een zwembad in de tuin, weer een ander (zoals ik) heeft een eigen koffiebarretje in huis. Maar Emilie uit Amsterdam spant de kroon, want zij heeft op zolder (of nou ja, haar verloofde) een echte thuis gym! Compleet met ringen, een klimrek en touwen. Word hier wel een beetje jaloers van hoor. En op lange termijn is zo’n thuis gym een stuk goedkoper dan een fitnessabonnement. Slim.

  Terwijl hun zoontje Beer beneden zijn speelhoekje heeft, heeft zijn papa zijn eigen op zolder. Na al die lockdowns wisten we dat thuis sporten niet eens zo’n slecht idee is. Je hoeft nooit te wachten tot een fitness apparaat beschikbaar is, je hebt geen last van andersmans zweet en je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen tussen al die fitgirls en fitboys. De man des huizes bevestigde een klimrek met ringen en een touw om lekker aan te hangen. Je eigen thuisgym style je natuurlijk af met een grote mat voor rek- en strekoefeningen of yoga, kettle bells, dumpbells of wat jij maar wilt. Nee, zo’n thuisgym is nog niet eens zo’n gek idee.

  Meer zien van deze thuisgym en meer uit het huis van Emilie? 

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Emilie’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Emilie? Volg haar dan op Instagram via Emilie Sobels of Hashtag Workmode of The Self-Made Summit

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Emilie:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu