Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geen kook eiland, maar een keuken eiland: net zo mooi in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  13 juni, 2022

  Geen kook eiland, maar een keuken eiland: net zo mooi in de keuken

  In menig keuken is het niet te missen: een kookeiland, een lostaand stuk van de keuken waar het fornuis op te vinden is. Vaak ook gestyled met een paar barkrukken (onmisbaar voor een kookeiland). Maar wist je dat er ook een keuken eiland bestaat? Deze maakt wel onderdeel uit van het keukengedeelte, maar is er zonder fornuis. Zoals dit keuken eiland van Emilie uit Amsterdam…

  Vaak wordt een keuken eiland gebruikt om budget technische redenen. In het geval van Emilie was dat omdat een kookeiland gepaard ging met veel leidingwerk en elektra. Niet zo handig als je je bedenkt dat ze in een huurhuis woont. Een budgetproof oplossing is een mobiel keuken eiland, die Emilie gewoon bij de Zweedse woonketen kocht. Het mooie houten werkblad steekt zo gaaf af tegen het gladde marmer in de rest van de keuken. Juist deze contrasten in materialen maken de keuken helemaal eigen. Dat er twee rieten barkrukken in gestyled werden, was meer dan logisch. En naast het feit dat het een beauty van een keuken eiland is, heeft dit blok ook echt een functie: er kan genoeg kookgerei en eten in bewaard worden!

  Meer zien van dit keuken eiland en meer uit het huis van Emilie?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Emilie’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Emilie? Volg haar dan op Instagram via Emilie Sobels of Hashtag Workmode of The Self-Made Summit.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu