Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kies eens voor een antiek dressoir als televisiemeubel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Kies eens voor een antiek dressoir als televisiemeubel

  Je hoeft in de tv-hoek echt niet alleen maar te kiezen voor een standaard televisiemeubel. Het is juist leuk om een beetje out of the box te denken. Wat dacht je van een antiek dressoir? Floortje uit Amsterdam vond dat hét ideale televisiemeubel. En gelijk heeft ze.

  In ons vorige huis had ik ook geen standaard televisiemeubel; wij kozen voor een bijzettafeltje gemaakt van oude magazines, gemaakt in Indonesië. Destijds was onze televisie ook niet zo goed als die we nu hebben, dus het paste precies. Nu de televisies steeds groter worden en als kunstwerken aan de muur hangen, kan zo’n tv-hoekje natuurlijk nog veel mooier gestyled worden. Floortje deed dat met een antiek dressoir dat ze vond in een tweedehands winkel. Het leuke is dat mensen het vaak lastig vinden om door ‘oudjes’ als deze heen te kijken wanneer ze hier tegenaan lopen. In een winkel staan ze vaak hutje mutje met verschillende andere meubels in een ruimte. Dan is het lastig te bedenken hoe gaaf je er een televisiehoek mee kunt afstylen.

  Denk overigens niet dat je voor zo’n antiek dressoir altijd diep in de buidel moet tasten; Floortje kocht deze knapperd voor een paar tientjes. Well done, Floortje!

  Meer zien van dit antiek dressoir en meer uit het huis van Floortje?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Floortje’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Floortje? Volg haar dan op Instagram via Je Suis Flore

  Bekijk hier eerdere woontips uit een ander inspirerend huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu