Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tips voor een televisiemeubel
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  28 juli, 2018

  Tips voor een televisiemeubel

  Ondanks dat een televisie in huis zo normaal is, gaat het vinden van een passend televisiemeubel voor velen niet zonder slag of stoot. Als je het perfecte meubel hebt gevonden, blijkt hij peperduur te zijn of is hij te groot voor in jouw huis. Tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen.

  Van vintage tot modern, voor een televisiemeubel is er veel keuze. Maar wat als je er zelf niet uitkomt? Ik help je graag op weg.

  DIY

  Waarom een televisiemeubel kopen als je hem ook zelf kunt maken? Interior Junkie Elisah vond het peperdure design meubel toch iets te duur en koos voor een IKEA exemplaar waar zij zelf de metalen pootjes onderzette. Lees hoe jij het IKEA televisiemeubel kan pimpen.

  IKEA hack: televisiemeubel pimpen met stalen pootjes

  Beeld: Interior Junkie/Elisah

   

  IKEA hack: televisiemeubel pimpen met stalen pootjes


  Beeld: Interior Junkie/Elisah

  Marit nam ook het heft in eigen hand en maakte van pallets een televisiemeubel die perfect past bij haar interieur. Lees hoe je zelf een televisiemeubel van pallets kunt maken.

  DIY met pallets: maak er een televisiemeubel van

  Beeld: Interior Junkie/Elisah

   

  Televisiemeubel inspiratie

  Een rollend televisiemeubel, ontzettend handig als je af en toe je interieur verandert.

   

  Netjes in de schouw van de open haard weggewerkt. Als jij geniet van de knisperende open haard kun je jouw favoriete serie bingewatchen.

   

  Op de kast, gestyled met mooie posters en een plant staat een televisie perfect in jouw interieur.

   

  Kiekeboe! Deze grote schuifdeuren verschuilen de televisie als je hem niet wil zien en komen tevoorschijn als je televisie wil kijken.

   

  Een steigerhouten wand geeft je interieur een stoere look. Zet je televisie, planten en persoonlijke accessoires erop en je televisiemeubel is compleet. De LED lampjes achter de wand maken het een echte eyecatcher.

  Een televisiemeubel kun je dus op verschillende manieren stijlen. Voor welke stijl je ook gaat, zorg dat je televisie goed blend met de rest van je interieur.

  Beeld header: Wooden Furniture Store

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu