Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kerstkriebels slaan nu al toe - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-02-2024

  Kerstkriebels slaan nu al toe

  Daar stonden ze dan in de MoMa design store in Soho, New York: twee geweldige kerstboomfiguurtjes in de vorm van een taxi. En eentje in de vorm van de Empire State Building. Hoppa!

  Die gingen dus linearecta de winkelmand in. Dat de dingen een schamele 15 dollar per stuk kosten én een terugvlucht van zeven uur moesten overleven, kon me even gestolen worden. Ik was op slag verliefd.
  Ik kan niet wachten om na 5 december mijn kitscherige kerstboom op te tuigen (even onder ons: dit jaar wordt dé boom groter én dikker, vriendlief weet het alleen nog niet dat ik een joekel van een kerstboom heb besteld..) en deze twee prachtexemplaren op te hangen. Nog eventjes geduld..
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu