Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

New Yorkse kunst aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  New Yorkse kunst aan de muur

  In mijn laatste weekend in New York, op het einde van mijn geld, kwam ik ineens twee hele coole kunstwerken tegen. Die konden gelukkig nog nét mee naar huis..

  Het komt niet vaak voor dat De Grote Liefde en ik op één lijn zitten wat betreft kunst. Toen hij meldde dat hij de het Grachtenpandjes kunstwerk van Juliette de Swarte superleuk vond, twijfelde ik geen moment. En toen we beiden, na een hilarische stand-up comedy avond, nog even in West Village aan het wandelen waren, stuitten we op een galerie waar ons oog direct viel op het werk van een Franse kunstenaar die zich laat inspireren door wereldsteden.

  En hoppa, twee stuks gingen over de toonbank. Binnenkort pak ik ze uit, hang ze zorgvuldig aan de muur en laat ik jullie uiteraard het eindresultaat zien. Voor nu: happy weekend!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu