Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Home sweet home - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Home sweet home

  Na iets meer dan een week kan ik het dan eindelijk over mijn lippen krijgen: ik ben weer thuis! Na twee maanden New York is het mentaal flink bijkomen. Zucht..

  Time flies when you’re having fun. Twee maanden New York zijn zo snel voorbij gegaan dat ik niet kan wachten op een nieuw, New Yorks avontuur. Zoals jullie op Instagram wel gemerkt hebben, heb ik me geen minuut verveeld. Na het ontdekken van heel veel woonspot én vlooienmarkten, scoorde ik ook nog eens vijf coole binnenkijkers. En het konden er zomaar meer worden, maar helaas: ik moest alweer terug. Daarom heb ik als goede voornemen om in 2015 sowieso terug te gaan, wellicht niet voor lange tijd, maar voor een paar weekjes.. Alles is mogelijk, toch? Als je er maar in blijft geloven. Gelukkig heb ik sinds dit jaar de Manhattan Bridge boven mijn bank hangen. Dat verzacht het gemis toch wel een beetje..

  De komende tijd komen er nog veel meer tips online wat betreft woonshoppen in New York en komen er nog twee binnenkijkers uit Brooklyn online. Op dit moment plan ik weer heel veel leuke in Nederland.

  De laatste posts over New York:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu