Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Jouw kat weet vast wel raad met deze krabpaal hack - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  DIY

  2 mei, 2022

  Jouw kat weet vast wel raad met deze krabpaal hack

  Kattenliefhebbers opgelet, want dit is me toch een leuke krabpaal hack! Je weet als geen ander hoe de krabpaal (naast de kattenbak) een doorn in het oog is in menig interieur. Maar toen ik de nieuwste hometour schoot in het huis van Eve en haar vriend Kristian viel me direct deze bijzondere krabpaal hack op. Zo kan het dus ook!

  Wat je niet zo goed op de foto ziet, maar er wel is, is de smalle plank net boven de deur. Vanuit de krabpaal hack loopt katlief zo richting de keuken die zich links (net buiten beeld) zit. Het ding is gemaakt door krabmatjes te bevestigen aan de muren en sisalpalen te laten verspringen op dezelfde muur. Ik heb zelf veertien jaar een kat gehad, maar hier ben ik nog nooit op gekomen. Heel benieuwd wat jij van deze krabpaal hack vindt.

  Meer zien van deze krabpaal hack en meer uit het huis van Eve?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Eve’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Eve? Volg haar dan op Instagram via Eve Tomaszewski of Manevesto.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com
  Interieurontwerp: Thomstudio

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu