Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie x Flair - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  18 maart, 2015

  Interior Junkie x Flair

  Hoera! Ik sta deze week met een groot interview in het blad Flair waarin ik vertel over Interior Junkie, bloggen als fulltime baan en verklap ik een aantal gouden tips om ook succesvol te (woon)bloggen..

  Als ik mensen vertel wat ik allemaal doe for a living dan ratel ik een heleboel functies op; journalist, fotograaf, interieurstylist en oh ja, ik heb ook mijn eigen interieurblog. En vaak bij deze laatste denkt men ook echt dat ik dit als hobby doe, maar niets is minder waar: het is mijn baan geworden naast mijn andere baan als journalist en fotograaf waar ik ook vaak weer interieurstylingklussen scoor (snap je het nog?).

  Vaak vraag ik me af of ik niet iets meer vrije tijd in mijn week moet plannen (vindt De Grote Liefde namelijk ook best fijn) maar het feit dat ik 2,5 jaar naast mijn werk als journalist een site heb weten op te zetten, deze op de kaart heb weten te brengen én het steeds succesvoller heb weten te maken, maken al die jaren van véél te veel werken, slapeloze nachten en vaak stressvolle momenten, meer dan goed.

  Hard work pays off! En daar vertel ik dus allemaal over in het artikel plus nog een aantal gouden tips voor als jij ook wilt gaan (woon)bloggen. Want ja, dat is natuurlijk ook het allerliefst van ik doe: jullie dagelijks inspireren met wooninspiratie (en niet te vergeten alle leuke stukken van het bloggersteam). Dus hop maar naar de winkel voor de nieuwste Flair of klik gewoon op onderstaande afbeelding (want budgetproof!).

  Interior Junkie x Flair

  Nog meer coole publicaties:

  2 reacties op “Interior Junkie x Flair”

  1. Kiki schreef:

   Leuk stukje Elisah, vooral over die zolders 😉 Erg inspirerend!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu