Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie x Eigen Huis & Tuin - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 januari, 2015

  Interior Junkie x Eigen Huis & Tuin

  Hoera! Het item met de binnenkijker in mijn huis in Eigen Huis & Tuin is inmiddels uitgezonden. Gemist? Hier kun je de aflevering terug zien..

  Quinty Trustfull stond een aantal weken geleden met cameraploeg bij mij op de stoep. We filmden zo’n 4 uur! Het geheel is samengebracht in een item van 3 minuten. Leuk om te zien hoe ze het resultaat eruit ziet. En ik ben inmiddels weer belaagd met vragen over waar mijn bloesembomen vandaan komen. Benieuwd? Check dan deze post: bloesemboom tricolore.

  Bekijk hieronder de aflevering van Eigen Huis & Interieur.

  Op hun website staat trouwens nog een artikel over mijn huis, ook leuk om te lezen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.. Ik ben in ieder geval supertrots!

  3 reacties op “Interior Junkie x Eigen Huis & Tuin”

  1. Yana schreef:

   Hoi Elisah, zit net naar die aflevering te kijken en zag ik DE Sakura boom die wij al 2 jaar aan het zoeken in Nederland. Mag ik weten waar je dat gekocht heb??
   PS: en wat heb jij een leuke stijl zeg!! Like!:)

  2. Mattanja schreef:

   Hoi Elisah,
   Gister zag mijn dochter de aflevering van eigen huis en tuin waar jij een rondleiding in jouw huis geeft. De kleur van jouw slaapkamer vindt zij wel heel erg mooi. Zou jij ons de naam en de kleurcode kunnen geven van deze mooie blauw/groene kleur.
   Alvast bedankt!
   Groetjes Mattanja en Lara

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu