Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Oproep: mooie huizen gezocht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  30 december, 2014

  Oproep: mooie huizen gezocht

  Ook in het nieuwe jaar houd ik me weer volop bezig met het maken van inspirerende binnenkijkers. Er staat nog één binnenkijker uit New York op de planning en erna schiet ik – voorlopig – weer Nederlandse binnenkijkers. Meld je hier aan..

  Denk jij na het zien van al die binnenkijkers op Interior Junkie dat jouw huis er ook best tussen zou passen? Schroom dan niet om je aan te melden en mij een mailtje o.v.v. ‘Bloggersteam’ te sturen met wat snapshots van je huis en een motivatie. Of je nu heel groot of juist heel klein woont: ik zoek van alles. Wie weet sta ik binnenkort wel bij jou op de stoep..

  Check hier de laatste binnenkijkers van eigen hand:

  3 reacties op “Oproep: mooie huizen gezocht”

  1. sabrina mirer schreef:

   ha interior junkie ik zou graag met onzer huis mee doen aan ‘binnenkijkers’. ik vind jou blog super leuk en ben en grote fan. groetjes sabrina &Jan uit duitsland in de buurt van venlo /limburg 😉 .. zou julli graag fotos stuuren hoe is de email Adress???

  2. Sylvia schreef:

   Oew, wat leuk, die binnenkijkers! Ik ga de artikelen even doorspitten 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu