Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huizentour in het vintage paradijsje van Lesley-Ann - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  31 december, 2016

  Huizentour in het vintage paradijsje van Lesley-Ann

  Bijna alles in dit appartement is tweedehands. Lesley Ann, de trotse bewoonster van dit appartement in Den Haag, is gek op tweedehands spullen en weet het in haar stulpje allemaal stijlvol te combineren. Kijk mee in dit vintage paradijsje…


  Lesley Ann komt van oorsprong uit Zeeland, maar woont nu in een prachtig appartement aan de rand van het centrum van Den Haag. Daar voelt ze zich helemaal thuis. Nooit zal ze dit appartement verlaten tenzij ze een huis gaat kopen. Haar dagelijks leven vlogt ze regelmatig op haar YouTube kanaal Hilesley-Ann en niet te vergeten: ze is dol op rommelmarkten!

  dsc_1584 dsc_1556 dsc_1557

  Hoe ben je aan dit huis gekomen?
  “Al een hele tijd was ik op zoek naar een appartementje. Vrienden van mij woonden in dit huis en ik vond het te gek. Toen zij eruit gingen, hebben we de huurbaas gevraagd of ik het direct na hun mocht huren. Gelukkig vond de huisbaas dat goed.”

  Hoe ging het inrichten van start?
  “Het inrichten ging best goed. Alles wat hier staat, kocht ik tweedehands, kreeg ik van familie en vrienden of vond ik. Het hoekje achter de woonkamer met de muur met gehaakte lijstjes vind ik wel lastig om in te richten. Ik weet nooit zo goed wat ik er neer moet zetten. Nu staat het zo, maar over een maand kan het weer heel anders zijn.”

  dsc_1571 dsc_1575 dsc_1574

  Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in één woord?
  “Rommelmarkt, haha!”

  Wat is je meest dierbare stuk in huis?
  “Dat is de spiegel die ik van mijn vader kreeg. Hij kocht ‘m in Engeland en als kind vond ik de spiegel eng door de blik die de vrouw op haar gezicht heeft. Nu vind ik ‘m prachtig en hangt de spiegel in de gang, maar eigenlijk vind ik dat de spiegel nog een mooier plekje verdient in mijn huis.”

  dsc_1579 dsc_1606 dsc_1560

  Waar zit je het liefst in huis?
  “In bed. Daar heb ik namelijk nooit het gevoel dat ik iets moet.”

  Wat zijn je favoriete woonadresjes?
  “De kringloop en rommelmarkten. En als ik echt een winkel uit zou moeten kiezen, is het IKEA want daar kom ik ook af en toe.”

  dsc_1587 dsc_1602 dsc_1594

  Heb je nog tips voor mensen die ook meer vintage in huis willen?
  “Begin met de kleine dingen en dingen die makkelijk op te knappen zijn zoals een houten tafel. Soms zijn dingen niet mooi meer van kleur of beschadigd. Probeer daar door heen te kijken en bedenk dan of je het op zou kunnen knappen.”

  Wat staat er nog op jullie woonwensenlijstje?
  “Het opknappen van de rommelkamer. Eerst wil ik alle spullen uitzoeken die daar staan en dingen die ik niet meer kan gebruiken naar de kringloop brengen voor anderen. Daarna wil ik er een kantoorruimte van maken waar ik kan werken aan mijn vlogs bijvoorbeeld.”

  dsc_1562 dsc_1566

  wendy

  Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu