Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #17 Sneak preview van mijn thuiswerkplek! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  30 december, 2016

  VLOG #17 Sneak preview van mijn thuiswerkplek!

  De laatste vlog van 2016! In de laatste weken van dit jaar filmde en fotografeerde ik nieuwe Huizentours, scoorde ik een superleuke samenwerking waarvoor ik de komende tijd coole keukens ga fotograferen én ben ik bezig met het inrichten van mijn thuiswerkplek…

  Ook nam ik mijn dierbare stagiaires Myrna, Wendy en Laura mee uit lunchen om hun te bedanken voor het afgelopen jaar want zonder deze drie (en natuurlijk ook mijn goed gevulde bloggersteam) zou Interior Junkie nooit zo’n succes zijn. Daarnaast eindigt de laatste week van het jaar niet zo leuk; ik heb de griep te pakken…

  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu