Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huizentour in het kleurrijke huis van Annemarie in Groningen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  30 augustus, 2017

  Huizentour in het kleurrijke huis van Annemarie in Groningen

  Annemarie kennen jullie wellicht wel van haar Instagram Keep On Styling. Overbodig te zeggen dat ze heel goed weet wat ze mooi vindt. Neem een kijkje in haar huis vol kleur, patronen, mierzoet behang en bijzondere Portugese tegels en kom erachter wat kleur kan doen voor je inrichting.

  Annemarie woont met haar man en vier kids in het centrum van Groningen. De basis in haar huis is wit, want Annemarie houdt van veel licht in huis. Dit mixt ze op een eigenwijze manier met heldere kleuren waardoor het interieur aandoet als Scandinavisch paleisje met veel frisse kleuren. Annemarie deelt haar creativiteit graag met iedereen en daarom heeft ze haar Instagram en blog Thuis in styling in het leven geroepen. Maar dat is nog niet alles, als je net als Annemarie ook van die toffe items voor in huis wilt, kun je terecht op haar webshop Retroloekie.

  Iedere meter hoorde je mij dan ook zeggen; “Oooh wat mooi, waar heb je dat vandaan?” Nog veel grappiger is dat alles waarvan ik vroeg waar het gekocht was, het bijna altijd bij de IKEA vandaan kwam. Door de vele hoekjes in Annemarie haar huis zijn er zoveel mooie foto’s gemaakt dat ik de binnenkijker in tweeën heb gesplitst. Over een tijdje kun je deel twee bekijken. In deze versie komen de benedenverdieping met één slaapkamer én de badkamer voorbij. Kom nmaar binnen…

  DSC_0521 DSC_0520 DSC_0567

  Hoe ben je aan dit huis gekomen?
  “Gewoon via internet, we vonden het huis een beetje te klein maar we vonden de sfeer zo leuk dus we hebben het toch gekocht. Daarna hebben we het stuk waar nu de eettafel staat eraan gebouwd, en is het kleine kamertje achter de keuken erbij gekomen. Dat kon allemaal doordat we best een grote tuin hebben.”

  DSC_0525 DSC_0573 DSC_0535

  Hoe ging het inrichten?
  “Dat ging best goed, alle ruimtes hebben echt een functie dus we wisten al vrij snel waar alles moest komen te staan. En binnen die ruimtes verander ik vaak de meubels en accessoires van plek. Ook sliepen de kindjes het eerste jaar met elkaar op een kamer maar na een jaar kwam het appartement boven ons vrij en toen kochten we dat erbij. We hadden toen nog wat meer ruimte en iedereen kreeg een eigen slaapkamer.”

  Waar zit je het liefst in huis?
  “Op de bank, ja, met heel veel chocolade en thee. ’s Avonds lekker met het gezin voor de televisie.”

  DSC_0556 DSC_0577 DSC_0573

  DSC_0544 DSC_0543 DSC_0615

  DSC_0611

  Heb je nog tips voor mensen die ook meer vintage in huis willen?
  “Je kunt naar de kringloopwinkels en als je daar geen tijd voor hebt, kun je ook online winkelen. Dan kun je ook gelijk zien hoe je het kunt toepassen in je eigen interieur. Dat probeer ik altijd met sfeerbeelden van de producten op Retroloekie te laten zien.”

  DSC_0625 DSC_0630 DSC_0575

  Houd Interior Junkie in de gaten voor deel 2…

  wendyEen fotografe met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. In de toekomst wil ze tekst en fotografie combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu