HOMETOUR in mijn Haarlemse droomhuis

Na de XXL hometour uit 2016 (toen ik net in mijn Haarlemse droomhuis trok) is het dan eindelijk tijd voor dé hometour waar mijn huis (bijna) af is. Ik laat jullie alle kamers zien van dit eeuwenoude herenhuis wat voorheen een meubelhandel en kleermakerij was. Kom binnen…

Twee jaar geleden kocht ik dit huis samen met de hubby. Dit huis was het enige wat mij uit Amsterdam kon halen!  Laat je me weer even weten wat je van deze hometour vindt?

Niets missen van mijn hometour video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

Meer video’s

3 reacties

Dane -

Hai Elisah, hoe hebben jullie eigenlijk die radiator in jullie slaapkamer geverfd? Die ziet er zo strak uit! En hebben jullie dat ook met de radaitor in de hal gedaan (die zwarte voor de muur met het behang)?
groetjes, Dee

interiorjunkie -

Ja met Farrow & Ball verf (Pitch Black) die je ook voor radiators kunt gebruiken. Wel wat laagjes hoor voordat het dekte.

Mohique -

Super mooi huis. Ik vind de roze fauteuil erg mooi. Waar is die vandaan?

Reageer ook