Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

PAKKEN VOOR MIJN DROOMVAKANTIE | VLOG #59 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  13 juni, 2018

  PAKKEN VOOR MIJN DROOMVAKANTIE | VLOG #59

  Wat een feest: ik ga op DROOM vakantie! Maar voordat het zo ver was, had ik nog hometours op de planning, waren er weer cameraploegen in mijn huis, zie je de backstage beelden van mijn walk-in closet shoot én XXL hometour én ontdekte ik in het pittoreske Oudewater een geweldig design restaurant…

  Mijn nieuwste vlog bekijk je op het Interior Junkie YouTube kanaal. Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.
  Meer video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu