Badkamer touch-up: pronken met slimme raambekleding

Mijn badkamer verdiende wel even een touch-up; echt gezellig was het namelijk niet. Dat had niet alleen te maken met het gebrek aan accessoires en meubels, ook met de raambekleding. Samen met Powered Blinds ging ik aan de slag met slimme raambekleding. En die kwam in een knalgeel jasje…

Alles in mijn huis gaat tegenwoordig via de app. O zo 2019, toch? Tijd om ook mijn badkamer in een modern jasje te steken door de raambekleding slim te maken. Mijn oude maakte plaats voor de Huna van Powered Blinds. Slimme raambekleding die je heel gemakkelijk zelf monteert en via je app of afstandsbediening bedient. Hoe dat allemaal in zijn werking gaat? In onderstaande video ga ik ermee aan de slag. Heel benieuwd wat je van mijn badkamer toch-up vindt!

Badkamer touch-up: pronken met slimme raambekleding

Slimme raambekleding zonder stekker

Mijn slimme raambekleding heeft batterijen omdat ik geen stroompunt in de buurt heb, maar je kunt ook kiezen voor stroom. Net wat je fijner vindt. Meer weten over de Huna of andere elektrische slimme raambekleding, bekijk dan de website van Powered Blinds. Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie vergeet je dan niet gratis te abonneren op het Interior Junkie YouTube kanaal.

* Dit is een inspirerende samenwerking met Somfy. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan, Thanks voor de support. 

1 reactie

Rachel -

Wat heb je dit weer tof gedaan zeg! Fijne dagen en een gezond en stijlvol 2019!

Reageer ook