Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur

  Door het mooie weer wil iedereen het liefst de hele dag buiten zijn. Toch gaat dat niet en moeten er ook dingen binnenshuis gebeuren. Hoe zorg je er dan toch voor dat het er binnen ook zomers uitziet.?Heel simpel. Met gave fotolijsten met zomerse platen.


  Zorg er als allereerst voor dat je weet wat je op wilt hangen, want het moet allemaal wel een geheel worden. Toch kun je variëren in de verschillende formaten, door de combinatie kun je het speels en luchtig houden. Je kunt een lijn trekken door voor hetzelfde materiaal te gaan of alle lijsten in dezelfde vorm. Als je nog meer in één lijn wilt blijven, kun je de prints nog meer op elkaar afstemmen. Dit door ze allemaal af te drukken in zwart-wit of sepia.

  Als je de lijsten en prints heb, kun je aan de compositie bepalen. Een goede richtlijn is om vanuit het midden met een grote lijst en hier verder omheen bouwen. Dit doe je door een cirkel in je hoofd te houden.

  Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur

  Als je toch een strak vlak wil, kun je met tape eerst een groot vlak maken waarna je de lijsten in de goede formatie op kunt hangen. Zo krijg je een mooi net vlak. Succes gegarandeerd!

  Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur Haal de zomer in huis met zomerse prints aan de muur

  Beeld gevonden via:

  1. Alie Express. 2. Foto Video Boom. 3. Lifestyle Wonen. 4. Eenig Wonen. 5. Estefaniamendivil. 6. Mooie Woonaccessoires.

  kajanda

  Als afgestudeerd interieur adviseur denkt Kajanda graag ruim. “I don’t think out-of-the-box. I think what I can do with the box.” Interieur stroomt door haar bloed, en ze is heel nieuwsgierig wat de wereld haar te bieden heeft. Ze snuffelt graag in kleine interieurwinkels, waar volgens haar de echte pareltjes te vinden zijn. Haar ideale interieur bestaat uit strakke vormen, mooie kleuren en een lichtelijke industriële touch. De inspiratie hiervoor haalt ze van Pinterest, waar ze (naar eigen zeggen) veel te lang achter kan zitten. Andere bronnen zijn Funda of toch de ‘ouderwetse’ woonboekjes.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu