Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Groen in huis stylen als een pro doe je zo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  16 juni, 2018

  Groen in huis stylen als een pro doe je zo

  Planten in huis zorgen voor frisse lucht maar ze geven een ruimte ook een gezellig sfeertje. Helemaal als je groen in huis op een mooie manier stylet. Hoe je dat precies doet? In deze weekendinspiratie geef ik je tips voor het stylen van groen in huis.

  First things first

  Als je kiest voor groen in huis is het belangrijk om eerst te kijken voor een mooie vaas of pot. Kies er vooral eentje die past in je eigen interieur. Laat soortgelijke kleuren in je kamer bijvoorbeeld terug komen in je vaas. Goud en zilver staan trouwens (bijna) overal bij.

  groen-in-huis

  groen-in-huis-033

  groen-in-huis-02

  Ruimte creëren met planten

  Als je een klein woonoppervlak hebt, maar wel graag planten in huis wilt, kies dan voor een hoge plantenbak. Hiermee zorg je voor  ruimte tussen de plant en de vloer. Optisch gezien lijkt het dan alsof je huis minder vol staat. Je kan ook kiezen voor hangplantjes, omdat ze (de naam zegt het al) hangen. Dan houd je extra ruimte vrij in je kamer. Een doorzichtige vaas doet het ook goed in een kleine ruimte. Dit komt omdat hij niet erg opvalt.

  groen-in-huis-04

  groen-in-huis-07

  groen-in-huis-08

  Van groot naar klein

  Heb je een vrij strak interieur en wil je het wat speelser maken? Dan kan je ervoor kiezen om kleine en grote plantjes bij elkaar te zetten. Door het verschil in lengte zorg je dan namelijk voor een leuk effect. Wil je helemaal wat meer sfeer toevoegen? Kies dan voor vazen en/of potten in verschillende kleuren.

  groen-in-huis-09

  groen-in-huis-10

  groen-in-huis-010

  Beeld gevonden via:

  1 t/m 3. AUDENZA. 4. einrichten-design.de. 5.  AUDENZA. 6+7. CUP O FLORA. 8. Garden Trading. 9. CUP O FLORA. 10. Beaumonde.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu