Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze gouden bloempot fleurt je huis direct op - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 mei, 2018

  Deze gouden bloempot fleurt je huis direct op

  Te kitcherig? Welnee, deze gouden bloempot is een echte must voor in je tuin als je de boel eens even een flinke boost wilt geven. Stop er fleurige bloemen in of laat er wat verse kruiden in groeien zodat je straks heerlijke specerijen hebt die je kan gebruiken tijdens een gezellige barbecue.

  Het onderstel van deze bloempot zorgt ervoor dat hij net even wat meer opvalt dan een bloempot die je op de grond neer moet zetten. Deze bloempot is ook verkrijgbaar in een groter maatje. Leuk om deze variant neer te zetten naast de iets kleinere voor een mooi geheel. Zet ‘m buiten op tafel om er voor te zorgen dat hij nog meer opvalt. Trouwens, de bloempot en het onderstel zijn gemaakt van metaal en hij meet 11,5x17cm (lxb).

  Deze bloempot is natuurlijk niet alleen geschikt voor buiten: binnen misstaat ‘ie ook zeker niet voor op de eettafel of voor op een dressoir. Zet de bloempot tegen een iets donkerdere muur om te spelen met contrast waardoor hij nog meer opvalt en je stek gelijkt wat chiquer lijkt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu