Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Klein huis inrichten? Bekijk deze handige tips - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  29 december, 2015

  Klein huis inrichten? Bekijk deze handige tips

  Over een paar maanden is het zover; dan ga ik op mezelf wonen in een studio van 42m2. Als interieurstylist kun je natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het inrichten. Maar hoe kun je je ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen in een kleine woning?

  Ik krijg een studio, wat dus betekent dat ik één ruimte krijg waar zowel m’n slaapkamer, keuken en woonkamer één zijn. Best een uitdaging, dus. Bij deze enkele tips voor het inrichten van een klein huis.

  1.Less more!

  Mijn hoofd uitspraak op interieur gebied. Koop een goede basis (bank, fauteuil, eettafel) en pas daar de rest van je interieur op aan qua kleuren en accessoires. Balans in een woning is ontzettend belangrijk. En zet het vooral niet te vol, hierdoor gaat een ruimte alleen maar kleiner lijken en dat wil je natuurlijk juist voorkomen.

   

  2. Creer verschillende ruimtes met bijvoorbeeld een kast

  Het kan zijn dat je het totaal niet prettig vindt om alles in één te hebben. Met een paar simpele trucs valt dit zo op te lossen. De makkelijkste manier is om een kast te kopen die je woonkamer en slaapkamer van elkaar scheiden.

  3. Ga voor een bar of een uitschuifbare eettafel

  Je wilt natuurlijk ergens aan kunnen eten. Maar een eettafel neemt vaak veel ruimte in. Je zou er voor kunnen kiezen om een bar te maken bij je keuken met twee krukken eraan. Ook een optie is om voor een uitklap tafel te gaan. Wanneer dan je vrienden langs komen heb je genoeg plek voor ze!

  Er zijn talloze tips om een kleine ruimte zo groot mogelijk te laten lijken. Maar dit zijn wel de essentials!

  Beeld gevonden via:

  Interior Junkie

  Lees hier meer posts van Lisa. 

  lisa

  Lisa woont op dit moment nog in een piepklein dorpje in Friesland maar gaat vanaf maart haar eigen stulpje betrekken in Leeuwarden. Alweer 4 jaar terug studeerde ze af aan de opleiding interieur en design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraad al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg haar op Instagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu