Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  12 september, 2016

  Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken

  Dat iets functioneel is voor in huis hoeft natuurlijk niet te zeggen dat het er niet Interior Junkie proof uit kan zien, toch? Integendeel. Ook de prullenbak moet in mijn huishouden een mooi jasje krijgen. Daarom pronkt er sinds kort een mierzoete prullenbak uit de Love Colour collectie van Brabantia in mijn keuken.

  Alles wat functioneel is in mijn huis, ziet er mooi uit. Zelfs de stofzuiger! Dat mijn prullenbak dan ook een flitsend jasje moet hebben, is dan wel duidelijk. Ik gebruik het ding immers dagelijks en door de grootte is hij niet te missen in huis. Zonde als je een saaie prullenbak in je keuken stalt, toch? Stiekem droom ik van een rijtje hippe prullenbakken in mijn keuken; de een voor gewoon afval, de ander voor papier en weer een ander voor plastic onder het mom van ‘nog groener bezig zijn’. Wellicht is er met deze nieuwe prullenbak een verzameling begonnen.
  Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken
  Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken

  Mierzoete prullenbakken

  Wist je dat de Love Colour collectie van Brabantia uit hele mooie prullenbakken bestaat in de meest zoete kleurtjes? Van mint, roze en geel tot aan wit, blauw en zilver. Voor elk wat wils. In de Touch Bin prullenbakken past zo’n 30 liter én met elke kleine aanraking gaat hij open door de zogenaamde Soft Touch sluiting. Persoonlijk vind ik de roze het allermooist. Maar ja, die kwam er dus niet in aangezien mijn wederhelft géén roze items in huis wilt. Dus het werd een kek mintkleurige prullenbak. Kijk ‘m eens staan! Oh ja, én er zit 10 jaar garantie op. Best fijn voor iets wat je dagelijks gebruikt, toch?
  Niet alleen prullenbakken zijn er in de meest zoete kleuren, maar ook andere keukengadgets als voorraadbussen, vergieten, kurkentrekkers en kookgerei. Zo kun je je keuken afstemmen op jouw favoriete kleur. Of maak er juist een bonte bedoening van en mix alle kleuren door elkaar. Durf jij het aan?
  Voor welke kleur zou jij gaan?
  Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken
  Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken Geef kleur aan je keuken met deze prullenbakken
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Brabantia


   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu